Органічний кокосовий цукор, вироблений в Індонезії,це натуральний нерафінований цукор, отриманий через висушування соку кокосової пальми, що не зазнав жодного технологічного оброблення.
Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить лише 70-89%. Інші сухі речовини представлені розчинними харчовими волокнами та іншими компонентами соку, внаслідок чого кокосовий цукор має нижчий, порівнюючи з промисловим цукром, глікемічний індекс становить 55 одиниць.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Індонезія |
Тип цукру | Кокосовый |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 363 ₴