Соя - продукт, який цінують насамперед вегетаріанці. З нього готують відомий і популярний японський соус, а також смачні і ситні замінники м'яса або молочних продуктів. Трохи менш популярна - але також заслуговує на увагу - соєве борошно, виготовлене з неї, що характеризується ніжною, пухкою консистенцією. Соєве борошно має злегка горіховий смак. Це борошно широко використовується в кулінарії. Він ідеально підходить для різноманітних видів випічки, а також для загущення супів і соусів. Також варто використовувати його для приготування домашнього соєвого молока або соєвої пасти.
Пшениця проти сої
Чому іноді варто потягнутися до соєвого борошна серед такої кількості видів злаків? Її використання не відрізняється від інших видів борошна, але великою перевагою є відсутність клейковини та високий вміст білка. У 100 г соєвого борошна міститься цілих 45 г цієї поживної речовини, що робить страви, приготовані з неї, надзвичайно поживними. Любителів фруктів і сухофруктів варто додатково підбадьорити спокусливим горіховим смаком.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Інформація для замовлення
- Ціна: 198 ₴