Кунжут
Кунжут часто використовують в кулінарії. Зерна можна їсти сирими або злегка обсмаженими. Їх можна їсти як закуску або додавати в салат, пасту або овочеву запіканку. Багато хто додає в панірування котлет кунжут. Кунжут також є інгредієнтом багатьох готових продуктів, включаючи, звичайно ж, популярні кунжутне насіння і палички. Кунжутна паста – тахіні – стає все більш популярною.
Інгредієнти
Насіння кунжуту
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Кунжут є природним джерелом:
> Фосфор – допомагає підтримувати здоров'я кісток і зубів.
> Магній – допомагає зменшити відчуття втоми та втоми.
> Цинк – допомагає підтримувати здоров'я волосся, шкіри та нігтів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Вага | 500 г |
- Ціна: 200 ₴