✅борошно з тапіоки рекомендується для випічки пирогів, хліба, тортів, печива. Його можна додавати в киселі, пудинги, пудинги, молочні та фруктові продукти. Також відмінно підходить в якості загусника для супів, соусів, мусів.
❇️харчова Цінність в 100 г продукту
- ❇️енергетична Цінність 1524kJ / 364 ккал
- ❇️Жири 0,1 г
- ❇️в тому числі насичені жирні кислоти 0 г
- ❇️Вуглеводи 91 г
- ❇️у тому числі цукор 0 г
- ❇️Клітковина 0 г
- ❇️Білок 0,1 г
- ❇️Сіль** 0,1 г
** Вміст солі пов'язано виключно з наявністю природного натрію.
*RWS-еталонні значення споживання середнього дорослого (8400 кДж / 2000 ккал).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KoloSalno |
Вага | 0.5 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 215 ₴