Ксиліт (xylitol) широко застосовується в харчовій промисловості як підсолоджувач, оскільки є гарною заміною цукру.
Ксиліт на кухні може успішно замінити білий цукор.
Ксиліт або ксилітол (xylitol) є багатоатомним спиртом, в обробленому вигляді являє собою білу кристалічну речовину із солодким смаком, що має властивість вбирати вологу. Ксилітол (xylitol) у натуральному вигляді міститься у волокнах різних фруктів і овочів, також ксиліт трапляється в ягодах, березовій корі та навіть грибах.
Ксиліт на кухні може успішно замінити білий цукор.
Ксиліт або ксилітол (xylitol) є багатоатомним спиртом, в обробленому вигляді являє собою білу кристалічну речовину із солодким смаком, що має властивість вбирати вологу. Ксилітол (xylitol) у натуральному вигляді міститься у волокнах різних фруктів і овочів, також ксиліт трапляється в ягодах, березовій корі та навіть грибах.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | KoloSalno |
| Вага | 500 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 242 ₴



