-
Як використовувати чорний кмин (калінджі)?
- Додавайте в страви з картоплі, круп, овочів, м'яса та бобових. Використовуйте у заправці до салатів та консерваціях.
- Можна посипати ним випічку і десерти, щоб надати пряний аромат.
- Чорний кмин добре поєднується із селерою, чорним перцем, імбирем, коріандром, кардамоном та орегано.
- Ділимось способом використання калінджі для міцного імунітету.
Вам потрібна 1ч.л. насіння + меду. Запийте водою та ретельно пережуйте. Таку суміш вживайте зранку перед або після сніданку.
Чого не варто? - Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати вагітним та дітям до 6 років.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KoloSalno |
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Калінджі (Чорний кмин) |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 250 г |
Склад | тмин |
чорний кмин | . |
Інформація для замовлення
- Ціна: 130 ₴