Паста з фундука
Фундук, який є плодом ліщини, є одним із найпопулярніших горіхів у Польщі. У багатьох людей у садах є ліщина. Лісові горіхи є дуже цінним джерелом вітаміну Е. Крім того, фундук є цінним джерелом калію.
ІНГРЕДІЄНТИ
100% смажений фундук
УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати при кімнатній температурі. Після відкриття спожити протягом 1 місяця.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Горіхове масло на поверхні пасти - природне явище.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Азербайджан |
Тип | Фундучні пасти |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 300 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 472 ₴