Обліпиха — колючий чагарник з помаранчевими кісточковими плодами, зовні схожими на горобину. Через квітки, що нагадують маленькі ананаси, і листя, що надають йому вигляд сріблястої пальми. З плодів обліпихи виготовляють харчові продукти, в тому числі сік.
Натуральний обліпиховий сік, холодного віджиму з цілих плодів, злегка пастеризований.
Сік має специфічний фруктовий запах і смак.
Осад — це природне явище.
Може виділятися сік.
Колір і смак соку залежать від ступеня зрілості плодів.
Зберігання
Після відкриття зберігати при температурі від 1*С до 7*С. Спожити протягом 7 днів після відкриття. Перед використанням збовтати.
Композиція
100% сік обліпихи
Основні | |
---|---|
Виробник | Targroch |
Країна виробник | Польща |
Тип | Сік |
Смак | Обліпиховий |
Об`єм | 0.2 л |
Упаковка | Скляна банка |
Вміст цукру | Ні |
- Ціна: 230 ₴