Кошик
2643 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (68) 395-97-00
+380 (63) 741-43-40
Львів, Україна
Кошик
Широкий асортимент товарів для краси та здоров'я

Куркума мелена - 250грам, Індія

74 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 526416
Куркума мелена - 250грам,  Індія
Куркума мелена - 250грам, ІндіяНемає в наявності
74 ₴
+380 (68) 395-97-00
Наталія
  • +380 (63) 741-43-40
    Христина
+380 (68) 395-97-00
Наталія
  • +380 (63) 741-43-40
    Христина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Куркума - спеція оранжевого кольору з вражаючим списком застосувань і переваг. є частиною сім'ї імбиру і є основним продуктом в кулінарії Середнього Сходу та Південно-Східної Азії протягом тисяч років.

Куркума, називається індійським шафраном або золотою спецією, є висушеним і подрібненим кореневищем рослини куркуми. За свою доступність, незвичайний аромат та інтенсивний жовтий колір.

У Європі про неї стало відомо завдяки Марко Поло в 1280 році, після його подорожі в Китай.

Куркума має вражаючий антиоксидантний ефект та містить активний інгредієнт - куркумін.

Кожен прийом їжі - це можливість використовувати протизапальні властивості куркуми. Якщо вам потрібен протизапальний ефект, вам потрібно отримати від 500 до 1000 мг куркумина в день. Загальним правилом є те, що в одній чайній ложці меленої куркуми міститься до 200 мг куркумина.

Близько 500 мг куркумина в день - хороша доза для відмінного самопочуття.

Куркума застосування
Приправа куркума має величезну перевагу серед інших спецій, так як здатна поєднуватися практично з будь-якими продуктами. Вона ідеальна для м'ясних та рибних страв, використовується для приготування кондитерських та борошняних виробів, а також прекрасно поєднується в коктейлях та овочевих салатах.

На замітку! З куркумою практично неможливо "переборщити", чого не скажеш, припустимо, про гвіздку, мускатний горіх або коріандр, які вимагають точного дозування. Цю спецію прийнято додавати в маринади та чатні, плов і супи, а в деяких країнах її кладуть навіть в солодкі напої.

Вона відмінно "працює" в поєднанні зі стравами з яєць, соусами і макаронними виробами. А чого тільки варта смак запечної курки з хрусткою золотистою скоринкою, попередньо замариноване в цій смачної спеції.

Куркума обсмажується з іншими ароматичними речовинами, такими як цибуля, імбир і часник на початку процесу приготування їжі. Це сприяє вивільнити куркумін.

Куркума відмінний природний барвник, застосовується у виготовленні сирів, гірчиці, масла, попкорну, у випічці і безлічі інших продуктів.

Дослідження показали, що поєднання куркуми з чорним перцем і жирами, такими як оливкова або соняшникова олія, може поліпшити поглинання куркумина організмом. Кулінарні страви для куркуми нескінченні! Присмак досить інтенсивний, тому почніть з невеликої кількості і збільшуйте його, як тільки ви звикнете до нього. Весело експериментуйте з цим золотим коренем!

Характеристики
Основні
ВиробникKoloSalno
Країна виробникІндія
Тип спеційКуркума
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 74 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner