ПАЛИЧКИ КОРИЦІ
Палички кориці - ідеальне доповнення до зігріваючого чаю. Дерева кориці досягають висоти від 10 до 15 метрів. Пряність продається у вигляді шматочків кори, згорнутих в трубочку або в меленому виді.
Застосування в кулінарії
Найчастіше кориця вживається в кондитерському виробництві та кулінарії. Додають її в печива, кекси, паски, пряники, солодкі пироги з фруктовою начинкою, а також в пудинги, солодкі плови, компоти, варення, муси, желе і сирні пасти. Ще корицю додають при приготуванні холодних і гарячих страв з домашньої птиці і других страв з баранини. Корицю можна зустріти в харчо, Чихиртма і самих різних пловах. В цілому вигляді корицю додають в рідкі страви, в молотом - у другі і в тісто. Закладають її за 7-10 хвилин до готовності гарячою страви і безпосередньо перед подачею на стіл - у фруктові салати, сирні маси і т.д. Теплий чарівний аромат прянощі особливо добре поєднується з яблуками, грушами і шоколадом, тому справжні гурмани завжди додають в каву-капучіно шепотку тертого шоколаду і кориці. Її використовують для ароматизації напоїв, маринадів, печива, булочок і солодких страв з сиру і фруктів, додають в овочеві та фруктові салати, в страви з птиці, свинини і баранини. Кориця застосовується для ароматизації соусів, маринадів, кондитерських виробів, варення, компотів, різних страв з сиру і т.д.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kolos |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 250 г |
- Ціна: 205 ₴