Гімалайська рожева кам'яна сіль дрібна - харчова
Сіль є основним продуктом, який використовується на кухні, ми використовуємо її для додання спецій, але є багато інших застосувань, які зроблять наше приготування набагато швидшим, простішим і смачнішим.
Ось що може зробити дрібка солі:
- додається до яєць при варінні, запобігає розтріскування шкаралупи;
- додавання до молока продовжує його свіжість;
- мелена кава стане більш ароматною після додавання трохи солі;
- додається в білкову піну, прискорює збивання;
- додається в яблучний компот, прискорює їх варіння і покращує смак;
- посилює смак цитрусових;
- додається в компот з ревеню, він розкислює його смак, тому можна додавати менше цукру;
- підкреслює смак шоколаду в тортах і тістечках;
- при наливанні в тефлонову сковороду і нагріванні дозволяє смажити м'ясо і яйця без додавання жиру.
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Країна походження - Пакистан
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | KoloSalno |
| Країна виробник | Пакистан |
| Тип | Рожева сіль |
| Упаковка | Пакет |
| Вага | 1 кг |
- Ціна: 163 ₴




