Сушені ягоди годжі
Фрукт годжі — один із сучасних суперпродуктів, відомий вже понад 2500 років. Завдяки численним оздоровчим властивостям його називають червоним діамантом Сходу. Він дуже популярний серед любителів здорового харчування і домінує на полицях магазинів органічних продуктів. Що таке ягоди годжі і чим вони відрізняються від інших фруктів?
Природно, з Китаю!
Ягоди годжі - це невеликі плоди коралового кольору, які доступні в Європі переважно в сушеному вигляді. Вони покривають пагорби і долини Китаю, Тибету і Монголії, прикрашаючи кущі вовчої ягоди. Це рослина з непривітною назвою, яка також є близьким родичем беладони китайської, але зовсім не пов’язана з отруйною ягодою з польських лісів. Таким чином, плоди годжі, позначені на етикетці як такі, що походять із Китаю, є не гіршим продуктом у стилі зробленого в Китаї, а делікатесом, зібраним у типовому для них місці появи, незабрудненому та вільному від пестицидів.
Які на смак ягоди годжі?
Сушені вовчі ягоди все ще є менш популярним продуктом у Польщі, а тому викликають сумніви щодо способу приготування. Термін «ягода» може ввести в оману людей, які стикаються з нею вперше. Смак годжі можна порівняти з журавлиною, але трохи терпкий, менш солодкий і збагачений томатною і трав'яною ноткою. Завдяки цьому їх плоди можна використовувати як у солодких, так і в солоних стравах. Їх можна додавати в каші та корисні торти, десерти або – по-китайськи – піддавати термічній обробці та готувати з м’ясом та добавками. Любителям більш витончених пропозицій варто спробувати чай з ягодами годжі - червоним, для кращого обміну речовин, або трав'яним, по-китайськи.
Сушені ягоди годжі від Targroch - повністю натуральний продукт, без консервантів і штучних добавок. Їх споживання слід обмежити максимум до 70 штук на день.
Застосування
Споживання сушених плодів годжі слід обмежити максимум 70 штуками на день. Ягоди годжі мають ніжний смак і їх можна додавати до багатьох страв. Вони добре поєднуються з рисом, супами з овочами і м'ясом (особливо куркою і свининою). Часто їдять як закуски (особливо із сухофруктів), ідеально підходять як доповнення до мюслі, тістечок і десертів. З плодів також готують чай і солодкий сік.
Зберігання
Зберігати у сухому та прохолодному місці.
Країна походження - Китай
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | KoloSalno |
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Годжі |
Вага | 250 г |
- Ціна: 210 ₴