Кошик
2638 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (23.06).

+380 (68) 395-97-00
+380 (63) 741-43-40
Львів, Україна
Кошик
Широкий асортимент товарів для краси та здоров'я

Зерна кардамону -250 грам, KoloSalno

598 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 325413
Зерна кардамону -250 грам, KoloSalno
Зерна кардамону -250 грам, KoloSalnoГотово до відправки
598 ₴
+380 (68) 395-97-00
Наталія
  • +380 (63) 741-43-40
    Христина
+380 (68) 395-97-00
Наталія
  • +380 (63) 741-43-40
    Христина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кардамон — однорічна багаторічна рослина з великим бульбоподібним кореневищем. Зовні він чимось схожий на імбир, але його листя містять насіннєві коробочки. Перш ніж додавати в страву зерна кардамону, їх бажано обсмажити або змішати з іншими спеціями. Дуже добре його включити у свій раціон!

Переваги кардамону незліченні: окрім чудового цитрусово-пряного аромату, він має багато застосувань на кухні та називається королем прянощів. Без нього не обійдеться жодна індійська страва! Познайомтеся з перевагами та властивостями зерен кардамону та навчіться їх використовувати для збагачення смаку страв та напоїв, особливо гарячих. Кардамон є одним з основних інгредієнтів знаменитого індійського чаю Masala Chai з пікантним смаком.

Зерна кардамону - з якими стравами воно поєднується?
Кардамон має пряний, теплий і ароматний букет з відтінком лимона, який ідеально поєднується зі стравами індійської кухні. Його часто зустрічають у поєднанні з іншими прянощами, зокрема шафраном, поряд із яким кардамон у зернах є однією з найцінніших прянощів у світі!

Він досить рідко зустрічається на польських столах, але його варто спробувати. Хоча його часто можна зустріти в сумішах спецій, як для глінтвейну, пива, так і для кави, він все ще використовується з половиною серця для основних страв.

Між тим, кардамон дуже добре поєднується з гострими стравами, м'ясом, рисом і бігосом. Завдяки цьому страви з капустою придбають благородний смак.

Зерна кардамону - як використовувати?
Така форма спеції дозволяє довше зберігати повний смак і аромат при зберіганні. Зерна кардамону можна додавати цілими в маринади, соуси і супи, варені і тушковані страви, тоді вони потихеньку набудуть своєї благородної нотки.

Щоб посипати блюдо в кінці приготування або додати пікантності випічці або паштету, можна розтовкти кардамон в ступці або в підходящої м'ясорубці.

Характеристики
Основні
ВиробникKoloSalno
Країна виробникІндія
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 598 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner