ШОВКОВИЦЯ БІЛА СУШЕНА
За формою і розміром нагадує витягнуті плоди ожини або малини. Зібраний прямо з дерева, має перламутровий колір, а при висушенні має відтінки бежевого і світло-карамельного. Він походить з південно-східної Азії, але зараз культивується на всіх континентах завдяки його корисним властивостям для зміцнення здоров’я та схуднення. Свіжі плоди білої шовковиці трохи м’які, але при висушенні вони зберігають свої цінні властивості та набувають більш глибокий і солодкий смак.
Для кухні, комори та ланчбокса
Білу шовковицю варто їсти не тільки через її цінні оздоровчі властивості, а й з практичних міркувань. Використовується для приготування солодкої консервації, лікерів, вин і наливок. Сушені ягоди шовковиці - це закуска, яка чудово поєднується з усіма солодкими стравами, сніданками та салатами. Ідеально поєднується з пластівцями, поживною вівсянкою або як солодкий замінник пісочного печива.
Інгредієнти
Плоди білої шовковиці
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | KoloSalno |
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 500 г |
- Ціна: 300 ₴