СУШЕНІ ОВОЧІ
Італійська є основним інгредієнтом більшості супів і соусів. Раніше вважалося, що композиція з моркви, петрушки, селери та цибулі-порею прийшла до Польщі разом із королевою Боною. Хоча насправді цей набір овочів назвали італійським за своїм італійським корінням, морква та петрушка були відомі на наших землях ще до приїзду дружини Сигізмунда Старого до Польщі.
Замість свіжих овочів...
Важко уявити справжній, ароматний овочевий бульйон без додавання італійських інгредієнтів. Інгредієнти доступні цілий рік, але через необхідність довго очищати, нарізати та варити багато людей тягнуться до готових бульйонних кубиків, бульйонів чи порошкоподібних підсилювачів смаку. Це рішення не можна заперечувати, оскільки воно просте та заощаджує час. Водночас марно шукати корисних для здоров’я аспектів і автентичного смаку без хімії.
Швидко, смачно, здорово!
Використання сушених овочів - найкращий спосіб швидко приготувати бульйон - без шкоди смаку і харчової цінності. Процес сушіння дозволяє зберегти більшість цінних для організму інгредієнтів і використовувати готову суміш у будь-який час. Найбільшою перевагою сушених овочів є відсутність солі та глутамату натрію.
Інгредієнти:
Морква, пастернак, цибуля-порей, цибуля, білокачанна капуста
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Застосування
Сушені овочі широко використовуються в кухні, особливо при приготуванні всіляких супів, соусів і м'ясних страв. Він надає стравам справжній овочевий смак і збагачує їх харчовими цінностями.
Основні | |
---|---|
Виробник | KoloSalno |
Країна виробник | Польща |
Вага | 500 г |
Склад | Морква, пастернак, цибуля-порей, цибуля, білокачанна капуста |
Тип | Подрібнені інгредієнти |
- Ціна: 195 ₴