Корисні властивості кіноа білої
Розрізняють три види кіноа: червону, чорну і білу (бежеву) – останній є найпопулярнішим, і вирізняється найбільшою кількістю корисних властивостей. В раціоні давніх інків, котрі славилися своїм довголіттям та фізичною витривалістю, зерна кіноа були одним із основних продуктів, а в неурожайні роки заміняли собою усі злаки та овочі.
Ще одна важлива деталь: кіноа не містить глютену.
Кіноа — псевдозерновая культура, яка вперше з'явилася в Південній Америці, а індіанці називали цей цінний злак — золотим зерном.
Крупа кіноа повинна бути у вашому раціоні, якщо ви дбаєте про своє здоров'я.
Кіноа біла засвоюється організмом практично повністю, а наявність великої кількості вітамінів, мінералів і амінокислот робить одним з найбільш корисних злаків.
Головна користь кіноа полягає в тому, що вона зміцнює волосся, зуби і кістки завдяки амінокислоти лізин, яка засвоює кальцій.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | KoloSalno |
| Вид крупи | Кіноа |
| Вага | 0.25 кг |
| Колір | Білий |
- Ціна: 105 ₴




