Маракуйя, що характеризується кисло-солодким смаком, сама по собі є відмінною закускою. На кухні він також є ідеальним доповненням до коктейлів, йогуртів, тістечок, десертів і морозива. Також підходить для приготування желе, джемів і мармеладу. Використовується як добавка до страв з курки, свинини, риби і салатів.
Вона містить вітаміни С, А, Е, К, В6, ніацин, фолієву кислоту, натрій, цинк, залізо, кальцій, калій, магній і фосфор.
Зберігання: зберігати в сухому, темному та прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику, рекомендуємо перекласти продукт в іншу упаковку, напр.скляну.
Інгредієнти:
Маракуйя 45,23%
вода 43,88%
цукор 9,04%
згущувач Е412 1,85%
У 100 г продукту:
енергетична цінність: 331 кДж / 79 ккал
жири: 0,6 г, в тому числі насичені кислоти: 0,1 г
вуглеводів: 17,4 г, в тому числі цукрів: 10,9 г
білок: 1 г
сіль: 0,01 г
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
- Ціна: 268 ₴