ЖУРАВЛИННИЙ СІК
- 100% сік -
- пресований з цілих плодів -
Хорошим способом насолодитися смаком і властивостями журавлини є віджатий журавлинний сік.
Найпопулярнішою і доступною цілий рік є сушена журавлина. Однак він зазвичай містить багато підсолоджувачів і, завдяки своїй формі, має різні способи використання. У пошуках повністю натурального продукту краще вибирати справжній журавлинний сік, віджатий з цілого плоду. Його можна впізнати за терпким смаком, який виникає через відсутність додавання цукру та короткий склад без консервантів.
Сік журавлинний 100% - віджатий з цілих плодів. Без консервантів.
Він містить лише натуральні цукри, які містяться у фруктах. Пастеризований продукт.
Енергетична цінність 115 кДж / 27 ккал
Білок 0,0 г
Вуглеводи 6,5 г
Цукор 0,0 г
Жир 0,1 гр
Насичені жирні кислоти 0,1 г
Клітковина 0,1 г
Натрій 0,0 г
Основні | |
---|---|
Об`єм | 0.2 л |
- Ціна: 190 ₴