Рисове борошно дрібного помелу. У Японії цвітіння вишні з нього готують рисову локшину, вареники та папір, а в польській кухні його використовують як закуску або елемент млинців, випічки та сухарів.
Крім кулінарного призначення, він ідеально підходить для приготування домашніх косметичних засобів, таких як маски, скраби, кондиціонери та пудри.
Застосування
Рисове борошно має злегка солодкуватий смак, тому ідеально підходить для солодкої випічки, млинців і десертів. З нього готують, наприклад, рисову локшину, локшину, млинці, бліні та згущують желе, супи та соуси.
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 190 ₴