СУШІ РИС
Суші - це блюдо, яке асоціюється в основному з японською кухнею. Тим часом його оригінал, ймовірно, походить з Китаю. Також мало хто знає, що в Країні висхідного сонця це вважається вуличним (і дешевим) фастфудом. Хоча смак суші будується на начинці, його найважливішим елементом є рис.
СУШІ ЧИ КИСЛИЙ РИС?
Рис для суші має бути, перш за все, липким, щоб суші (тобто окремі види суші) не розвалювалися. Це важливо, оскільки традиційно липкі рисові диски з начинкою їдять пальцями. Цікаво, що смак суші також зумовлений правильними пропорціями рисового оцту та цукру, доданих до рису. Природне вирощування цього зерна в Італії гарантує відмінну якість за розумною ціною.
УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в сухому і прохолодному місці в щільно закритій тарі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Камбоджа |
Вага | 1 кг |
Вид крупи | Рисова |
- Ціна: 170 ₴