ЧЕРВОНА СОЧЕВИЦЯ
Цю рослину культивували ще кілька тисяч років до нашої ери. Сьогодні це все ще популярна бобова культура, і інтерес до неї постійно зростає. Він займає важливе місце в індійській кухні, де є основним інгредієнтом - ароматної страви з консистенцією супу або рагу. Червона сочевиця – смачна, ситна та зігріваюча – ідеальний вибір для осінніх та зимових днів.
Masoor Dal, або червона сочевиця
Він належить до сімейства бобових і має кілька кольорів, зокрема: зелений, жовтий, коричневий і чорний. Червоне насіння – це насправді коричнева сочевиця, без шкаралупи. Його найчастіше вибирають тому, що він не вимагає вимочування і має найкоротший час приготування з усіх різновидів. При термічній обробці втрачає округлу форму і швидко пересмажується. Цей недолік може бути великою перевагою червоної сочевиці - вона робить страви дуже густими і кремовими. Супи, котлети, тушковані страви, паштети, соуси та рагу - все це виходить неймовірно смачним з додаванням Масур Дала.
сочевиця
Сочевиця — це бобова рослина зі стручками, що містять одне або два насіння округлої, овальної або серцеподібної форми. Зерна сочевиці мають коричневий, зелений і червоний колір і мають надзвичайний характерний смак.
Застосування
Супи, в яких він грає головну і єдину роль, чудово смакують. Мелений, це чудова основа для всіх видів начинок і котлет. У суміші з лимоном, оливковою олією та іншими спеціями він створює смачні та різноманітні смакові спреди для бутербродів. З сочевиці можна приготувати смачні паштети. З нього можна приготувати начинку для голубців, крокетів або вареників. Зварений і охолоджений він чудово доповнює різноманітні салати.
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Канада |
Вага | 0.5 кг |
- Ціна: 65 ₴