ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ
Це одна з перших рослин, культивованих у світі. Зараз найбільші його плантації знаходяться в Канаді, Індії, Туреччині та США. Належить до сімейства бобових, яке раніше називали бобовими. Сочевиця – одна з найпопулярніших бобових. Його зелений сорт вживають не так часто, як червоний, але цінують його насамперед за ніжний смак, консистенцію та високий вміст білка.
Вміст білка близько 25% і висока засвоюваність роблять його чудовою заміною м'яса.
При термічній обробці не розсипається, як червоний сорт, зберігаючи сипучість. Його великою перевагою є те, що, на відміну від інших бобових, його не потрібно замочувати перед приготуванням. Підходить для всіх видів салатів, супів, спредів, паштетів, котлет і одноварних страв. Як інгредієнт для начинки він ідеально поєднується з пельменями, крокетами і запеченими овочами. Він любить компанію цибулі, грибів і свіжої зелені.
сочевиця
Сочевиця — це бобова рослина зі стручками, що містять одне або два насіння округлої, овальної або серцеподібної форми. Зерна сочевиці мають коричневий, зелений і червоний колір і мають надзвичайний характерний смак. Виходячи з інгредієнтів, які вона містить, сочевицю можна вважати потужним, поживним інгредієнтом.
застосування
Супи, в яких він грає головну і єдину роль, чудово смакують. Мелений – чудова основа для всіх видів начинок і котлет. Змішаний з лимонами, оливковою олією та іншими спеціями, він створює смачні та різноманітні смакові спреди для бутербродів. З сочевиці можна приготувати смачні паштети. З нього можна приготувати начинку для голубців, крокетів або вареників. Зварений і охолоджений він чудово доповнює різноманітні салати.
Зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій тарі.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Канада |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 120 ₴