Артишоки схожі на соснові шишки, але насправді це бутони квітів. У південній Європі та в арабських країнах їх готують різними способами і їдять дуже часто. Сучасні сорти артишоків пов’язані з дикою рослиною під назвою артишок кулястий, який у природі зустрічається в Північній Африці. Цей старий сорт має голівки розміром з мандарин, колючки та м’ясисті їстівні листя. Овоч був одомашнений у середньовіччі, створивши багато різноманітних сортів без шипів або з їх слідами та набагато більшими квітковими головками. Артишоки швидко завоювали популярність в країнах Середземномор'я, де вважалися не тільки делікатесом.
Чому найкращі з Іспанії?
Серце артишоку з Іспанії вважається винятковим завдяки своїй якості, смаку та текстурі. Іспанія є одним із основних виробників артишоків у світі, і артишоки, вирощені в Іспанії, особливо цінуються за їхній смак і якість.
Серцевина артишоку з Іспанії м'яка і ніжна на смак, має тонкий, злегка гіркуватий присмак і дуже ароматна.
Сердечка іспанського артишоку обробляються традиційними методами, щоб зберегти їх смак і якість. Вони також часто використовуються в італійській кухні, як інгредієнт для різних страв, як гарячих, так і холодних.
Варто зазначити, що артишоки, вирощені в Іспанії, походять з таких регіонів, як Андалусія, Естремадура або Мурсія, які славляться виробництвом артишоків і вважаються одними з найкращих у світі.
Склад:
- артишоки
- вода
- кухонна сіль
-регулятор кислотності-лимонна кислота
Без лактози, з низьким вмістом жиру, суперфуд, веганський, вегетаріанський, з високим вмістом клітковини
- Ціна: 220 ₴